Referenssit

★★★★★

”Aloittavana yrittäjänä olen saanut ihanan kannustavaa, asiantuntevaa ja aurinkoista palvelua aina kun olen sitä pyytänyt!”

– Ritva Majoinen / Holvin Puoti

★★★★★

”En muista keneltä sain aikoinaan vinkin tilitoimisto Tili-Satusta, kun olin vaihtamassa kirjanpitäjää, olin silloin aloitteleva toiminimiyrittäjä. Heti ensimmäisellä tapaamisella huomasin tilitoimisto Tili-Satun asiaksaystävällisen henkilökunnan.
Nykyisin yritykseni on Osakeyhtiö ja yhtiömuodon muutos tilitoimisto Tili-Satun toimesta hoitui ammattimaisesti ja ajallaan.
Yritykseni Pihasuunnittelu Lappalainen Oy on ollut tilitoimisto Tili-Satun asiakkaana jo yhdeksän vuotta, eikä ole ollut syytä vaihtaa tilitoimistoa.
Asiakaspalvelu on ystävällistä, toiminta on täsmällistä ja kaikkiin kysymyksiin on aina löytynyt AIKAA vastata jakysymyksiähän yrittäjällä riittää, verotus, tuloslaskelma, tase, palkanlaskenta ja niitä omasta mielestä tyhmiäkin kysymyksiä, mutta aina olen saanut ystävällisen vastauksen.
Hinta/laatusuhdetta pidän hyvänä ja olen suotitellut Tilitoimisto Tili-Satua tuttavilleni kun he ovat kyselleet hyvää, luotettavaa kirjanpitotoimistoa.Halpa ja hyvä on kaksi eriasiaa, niin piharakentamisessa kuin kirjanpitotoimistossakin!”

– Pihasuunnittelu Lappalainen Oy/ Taru Lappalainen

★★★★★

”Yrityksemme on ollut Tili-Satu Oy:n asiakkaana noin viisi vuotta.Pienestä koostamme huolimatta yrityksemme on saanut erittäin hyvää ja monipuolista palvelua. Myönteisempänä yllätyksenä on mm. se, että olemme saaneet monipuolisia vinkkejä ja neuvoja normaalien tilitoimistopalvelujen lisäksi. Palvelu on ollut hyvää ja asiantuntevaa ja heitä on ollut helppo lähestyä. Tili-Satu Oy on enemmän kuin pelkkä tilitoimisto.”

– Mikko Mutanen Itä-Suomen Hitsaustaito Oy

★★★★★

”Olemme olleet oikein tyytyväisiä palveluun, sillä vaaditut asiat ovat hoituneet saumattomasti ja aikataulut pitäneet. Mikäli meillä on ollut kysyttävää, olemme saaneet aina nopeasti vastauksen. Myös meihin päin on oltu yhteydessä ja annettu tärkeitä vinkkejä!”

– Heikki Tiilikainen / Mobiilitukku Oy

★★★★★

”Olen ollut hyvin tyytyväinen Tilitoimisto Tili-Satun palveluihin. Asioiden hoito on ollut tarkkaa ja ammattitaitoista, ja olen voinut esittää hankaliakin lisäkysymyksiä niin, että niihin vastataan joko heti tai ohjataan eteenpäin oikealle taholle varman vastauksen saamiseksi. Kirjanpitoaineiston käsittely on aina ollut nopeaa ja luotettavaa.”

– Nina Rantakoski / Deli China Oy

★★★★★

”Pienyrityksen paras kumppani, Laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.”

– Pasi Leppänen / Venecomp Oy

★★★★★

”Erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu!Ystävällinen henkilökunta! Aina saa vastauksen nopeasti!”

– Kuljetus Nyytit Oy, Mika Pakarinen

★★★★★

”PIloinen, edullinen ja asiantunteva palvelu. Terveisin Sami Kummunmäki.”

– FirstStop Kaarina / KumRok Oy